Personlig Træner

Personlig Træner + boksehandsker

Hvorfor skal man vælge en personlig træner?

En personlig træner hjælper dig med at sætte nogle gode mål, som er realistiske for dig, hvor han/hun laver en konkret plan så du kan nå disse mål. Din træner er med til at motiverer dig, så du ikke går i stå, og derved når du dine mål.

Din træner viser dig, hvordan du skal øvelserne rigtigt, så der er en mindre chance for at du får overbelastet kroppen og ender med skader.

Træneren har overblikket

Som nybegynder kan du føle dig tryg i, at din personlige træner har overblikket for dit træningsprogram. Træneren sørger for, at du konstant bliver udfordret, på en tilpas måde.

En træner sørger også for at tilpasse din træning og kost, i forhold til den måde du lever på. Dermed bliver enhver ændring langtidsholdbar, så din krop forbliver sund og stærk.

Hvordan er et typisk forløb med en personlig træner?

Det kan variere fra træner til træner, afhængig af fitnesscentret, men vil normalt varer ca. en time. Første møde vil der være fokus på at vurdere dit fysiske niveau, kropsmål, hvilke erfaringer du har med træning, dit helbred og selvfølgelig hvad dit mål er med træningen.

Det kunne være fx du har et mål om at tabe dig, gå op i vægt, eller få en bedre kondition så du har mere energi i hverdagen.

Book en gratis samtale med en personlig træner

Det er klart bedst at starte med at booke en gratis samtale, med en personlig træner. Det er en oplagt for, at du får afklaret og inspiration til, hvad han eller hun kan gøre for dig.

Her vil du finde svar på, hvordan et træningsforløb med en personlig træner kan sørge for, at du opnår dine mål. Derefter vil din træner køre dig stille og roligt ind i programmet, så du lærer øvelserne rigtigt.

To der træner

Se mere

kvinde der får sportsmassage
Din sundhed

Bedste Ammevejledning på Sjælland

Amning og vigtigheden af ammevejledning Amning er en af de mest naturlige og vigtige måder at nære dit barn på. Det giver ikke kun dit

et par, der har et sundt sexliv
Din sundhed

Hvordan du får et sundt sexliv

Denne blog fokusere på et sundere sexliv. Her vil du læse omkring, hvordan sex er sundt for både krop og sind, samt hvordan det også