Tandlæge

tandlæge klinik

Hvorfor er et tandlægebesøg vigtigt?

En tandlæge kan hjælpe for med alle former for tandbehandlinger. Det er alt fra tandbro, tandeftersyn, tandkrone og tandrensning. Tandlægerne Algade 33 kan hjælpe dig med disse tandbehandlinger. 

Tandbro

Hvis du står i den situation hvor du uheldigvis mister din tand, kan man med tandbro få erstattet dem. Når det bliver erstattet, kræver det ikke en operations elle lange behandlinger. 

Årsagen til dette er den bliver påsat mellem de to nabotænder, hvor ordet bro kommer ind. Holdbarheden for denne løsning, holder i gennemsnit mellem 20-25 år

Tandeftersyn

Et tandeftersyn er når der skal kigges på dine tænder og vedligeholdelsen af dine tænder. Det en god ide at får et tandeftersyn mindst en gang om året, for at se om det er som det skal være, og andre kan have brug for at et tandeftersyn flere gange.

Tandeftersyn er en forbyggende behandling, der kigger på hvordan det står til med dine tænder, som også sikrer at tidligere undersøgelser er intakte. Der kigges på betændelse i ens tandkød, eller at der skulle være huller i tænderne, samt andre former for sygdomme i munden. Der vil ud fra disse undersøgelser, kigges på hvor du står henne med dine tænder og hvilke anbefalinger tandlægen kommer med. 

Tandkrone

At få tandkrone er en god løsning, hvis man har fået beskadiget sine tænder eller har knækket en tand. At gøre brug af en krone, er at hætte ned over den nuværende tand som enten er knækket eller beskadiget. Det en effektiv og velkendt metode, at passe godt på tænderne de næste mange år.

At få behandlet en beskadiget tand, er vigtigt, da der kan komme en del skader og betændelse i det. Det en god ide at kontakte din tandlæge, som kan tage udgangspunkt i din situation og kan komme med en løsning, om det er tandkrone eller andre former for behandlinger som vil komme dig til gavn. 

Tandrensning

En tandrensning er godt jævnligt at få tjekket op på, netop for at vedligeholde tændernes tilstand. Tandrensning er med til at rense tænderne, i form af tandsten eller plak, som kan føre til huller i tænderne.

Der er mulighed for de enkelte tandlægerne at fjerne både de hårde og bløde belægninger på ens tænderne, for netop at få alt med i undersøgelsen.

Se mere

Rengøring

Rengøringsservice

Professionel rengøringsfirma For mange udgør rengøring en betydelig tidsrøver i dagligdagen. Ved at overlade denne opgave til professionelle, frigøres der tid til det, man virkelig

ems-træning
Din sundhed

EMS-Træning

EMS-træning er en revolutionerende tilgang til effektiv træning, der giver dig mulighed for at opnå resultater på kort tid. Med EMS-træning kan du styrke dine